Începând cu ianuarie 2020, Superbet, liderul pieței de pariuri sportive din România, va majora salariul net cu 100 de lei (o majorare cu 180 de lei brut) al operatoarelor din cele

aproape 1.300 de agenții pe care le operează la nivel național. Astfel, salariul de încadrare brut, împreună cu bonusurile și tichetele de masă vor ajunge la peste 3.500 Lei/operator. Efortul financiar anual al companiei pentru această mărire este de aproximativ 1,5 milioane de euro.

Prin această decizie, managementul companiei dorește să răsplătească performanțele colegilor care se află în fiecare zi într-o relație directă cu jucătorii Superbet. Ei contribuie la menținerea Superbet pe primul loc în topul preferințelor românilor și transmit tuturor o imagine pozitivă despre companie, produsele ei și Super-echipa grupului.
 


Mărirea de salariu dublează toate celelalte beneficii de care se bucură toate operatoarele Superbet: bonuri de masa, prime de Crăciun și Paște, abonament la clinică privată cu analizele anuale incluse, salariu plătit integral pe cartea de muncă și multe altele, bonus aniversar la fiecare nou an împlinit de la angajare, bonusuri la deschidere de agenție, pentru recomandare unui prieten care se angajează în companie etc. De menționat și că toți angajații Superbet, inclusiv operatoarele, au avut mereu salarii mult peste cel minim pe economie.

Domeniul Betting & Gaming are o dinamică accelerată. Grupul Superbet recrutează săptămânal personal pentru rețeaua sa de agenții care este și cea mai extinsă din România. Cu cei peste 3.500 de angajați, Superbet este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național cu cele aproape 57 de milioane de euro plătite în 2018.

Despre Superbet

• Fondat în 2008, grupul Superbet operează o rețea de aproape 1.300 de agenții și are peste 3.500 de angajați.

• Grupul Superbet deține Tech Hubs în 6 țări (Anglia, Croația, Slovacia, Austria, Polonia, România) și are peste 200 de angajați în domeniul IT.

• Aplicația de pariuri sportive Superbet este cea mai descărcată și mai utilizată în România. Peste 700.000 de jucători au instalat-o.

• Superbet e cel mai mare plătitor de impozite și taxe în industria românească de Betting & Gaming, cu 57 milioane Euro plătite în anul 2018.

• Între acționarii Superbet se află și gigantul american Blackstone (fond care administrează investiții de peste 500 miliarde de dolari).