Reactie dura a lui Rares Bogdan dupa ce Lia Olguta Vasilescu l-a catalogat drept „retardat” pe protestatarului Marian Morosanu. Acesta a indraznit sa ii solicite, in public, lui Raed Arafat sa demisioneze de la sefia DSU.

„Poftim??? Cata mizerie poate incapea intr-o persoana!! Pana cand va ramane ticalosia nesanctionata?? Atata vreme cat o ignoranta, o profitoare, o persoana care face din xenofobie un titlu de glorie, atata timp cat o duduie cu un trecut politic sulfuros indrazneste sa jigneasca un luptator pentru dreptate, pentru adevar, si este sustinuta politic, cu PSD nu mai este nimic de facut. PSD va disparea, ca feudalismul pe care il promoveaza.

Va dati seama ca aceasta persoana, pe care imi este greu sa nu o calific asa cum merita, a fost sefa de campanie a candidatului PSD? Oameni buni, am vazut multe, am suportat multe, pe multe m-am facut ca nu le aud, ca nu le vad, pentru a nu-mi iesi din fire. Dar acest personaj este de o toxicitate fara seaman! Decenta ma impiedica sa spun tot ce as spune… sa nu fim ipocriti, toti ne cenzuram uneori.

Insa Marian, care a ramas unul dintre cei mai curati oameni pe care-i cunosc, nu merita sa fie jignit! El este unul dintre cei mai curajosi romani care au iesit in strada in decembrie 1989! Este primul care a intrat in Comitetul Central al PCR, luand cu asalt portile, cu pieptul gol! A fost arestat si a intrat in greva foamei, la Jilava. A fost acuzat de subminarea economiei nationale pentru ca rezista restauratiei comunismului la cateva clipe dupa ce cazuse Ceausescu. Pe mandatul lui de arestare scria ‘a nu fi lasat liber. Reprezinta un foarte mare pericol social’. I-au schimbat incadrarea in ‘patrundere frauduloasa intr-o institutie publica’. Si a continuat sa lupte. A fost in Piata Universitatii, a fost batut de mineri atat de crunt incat a ramas cu un defect de vorbire. Lupta si azi. Da, este radical. Dar radicalismul lui ne ajuta sa nu dormim, caci stiti unde duce somnul natiunii!

Dragul meu Marian, acolo unde te scuipa duduia asta te saruta toti cei care cred in dreptate!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Lia Olguta Vasilescu l-a calificat, joi, drept „retardat” pe protestatarul Marian Morosanu pentru ca acesta a indraznit sa-i ceara lui Raed Arafat, pe aeroport, sa demisioneze. Morosanu are un defect de vorbire dupa ce a fost batut de mineri in iunie 1990.

„Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara…”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook, comentand incidentul de pe aeroportul Otopeni.

Marian Morosanu l-a surprins pe Raed Arafat la aeroport si s-a cerut sa demisioneze.

„Sa va dati demisia domnul Arafat. Colectivul, nu uitati”, a spus protestatarul.

„Chem Politia si nu mai urcati in avion”, a replicat nervos Arafat.