Europarlamentarul USR Cotilde Armand afirma, sambata, ca www.portaleromania.ro este ”cel mai scump website nefunctional din lume”, fiind platit cu 12 milioane de euro. Clodilde Armand sustine ca este vorba despre o ”mare frauda digitala” si cere ministrului Transporturilor, Lucian Bode, sa verifice proiectul si sa sesizeze autoritatile cu privire la frauda din bani publici.

”www.portaleromania.ro – cel mai scump website nefunctional din lume platit de cetatenii Romaniei. 12 milioane de euro a costat aceasta mare frauda digitala. Iar acest portal nefunctional continua sa inghita bani publici pentru mentenata. In ultimii 5 ani, aproape 800.000 lei s-au cheltuit pe mentenanta acestuia”, a scris, sambata seara, pe Facebook, Clotilde Armand.

Potrivit acesteia, portalul ar fi trebuit sa ofere informatii despre toate unitatile administrativ-teritoriale din Romania (3.188 de localitati) sau despre stadiul unor proiecte legislative.

”Rezultatul? Eroare. Il rog pe domnul ministru Lucian Bode sa ne spuna ce se mai intampla cu acest website inutil si sa sesizeze autoritatile statului pentru imensa frauda din banii publici”, a mai scris europarlamentarul.