Rareş Bogdan a reacţionat imediat după ce Ludovic Orban a anunţat că vor fi organizate alegeri anticipate în următoarea perioadă. Premierul nu a precizat o dată anume, dar a lăsat de înţeles că vor avea loc odată cu alegerile locale, între 24 mai si 14 iunie, probabil.

Altfel nu se poate! Cu un Parlament dominat de PSD, care blochează repararea tuturor porcăriilor legislative, a tuturor nenorocirilor care au transformat România într-un tărâm al unui grup de privilegiați fără merite, nu putem merge înainte! ROMÂNIA NORMALĂ înseamnă o țară pentru toți! Asta-i țara oamenilor cinstiți, care vor să-și crească copiii în siguranță, să le ofere cea mai bună educație, să nu mai fie nevoiți să caute patrii de împrumut!”, a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Președintele și cu mine am hotărât că cel mai bine este să organizăm alegeri anticipate. Românii au arătat clar, la referendum, la europarlamentare și la prezidențiale că nu mai vor PSD la putere. La ora actuală, Parlamentul este dominat de PSD și acționează ca o frână în calea demersurilor președintelui și ale Guvernului pentru a pune în practică voința oamenilor și este absolut necesar ca puterea să revină la popor și cetățenii să își aleagă reprezentanții astfel încât să existe în Parlament o oglindă fină a opțiunilor actuale ale cetățenilor români, care să ducă România în direcția bună, care să aibă o poziționare euroatlantică fermă (…) și care să permită o dezvoltare economică bazată pe investiții, pe creșterea productivității, (…) pe inovare, pe cercetare”, a declarat Ludovic Orban.