Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a ținut să lămurească controversele apărute, după ce mai multe dinte postările sale de pe Facebook s-au șters.

Rareș Bogdan explică faptul că opțiunile sale politice nu s-au schimbat absolut deloc și este în continuare cel mai mare susținător al lui Florin Cîțu.

”Ca sa anulam orice speculație, încă de la primele ore ale dimineții. O problema la pagina mea de Facebook s-a transformat in știre cu interpretări nedorite. Oricum pe contul de Instagram sunt câteva zeci de imagini asemănătoare, însă nu lăsam loc speculațiilor. #echipacastigatoare Am ales sa reacționez rapid, deoarece am văzut ce și cum s-a putut interpreta, din superficialitatea unora, sau neatenția altora, o biata gluma făcută pe scena de la Zalău. O gluma anunțat și expusă ca atare a dus la o prezumtivă dorința a mea de a modifica structura Guvernului României. Doamneeeeee, mare e Gradina ta, Doamne…… Superficialitatea naște …stiri false. Noi sa fim sănătoși, sa aveți o zi excelenta. Numai bine!”, scrie Rareș Bogdan.