Rares Bogdan, prim-vicepresedinte al PNL anunta ca intalnirea pe care au avut-o liderii PNL cu presedintele Iohannis a fost „exceptionala”. „Ne pregatim de castigarea alegerilor locale si generale”, a subliniat Bogdan.

„Exceptionala discutia de la Lac1 de astazi de la 17.00 la 20.30 in prezenta Presedintelui Klaus Iohannis si a Premierului Ludovic Orban. Efectiv cea mai buna si sincera discutie din ultimul an. La 1 an de la castigarea Alegerilor Europarlamentare ne pregatim de castigarea Alegerilor Locale si Generale. #unitate #castigam #impreuna”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Si liderul deputatilor liberali, Florin Roman, spune ca „PNL a iesit cu motoarele turate” de la intalnirea pe care liderii formatiunii au avut-o marti seara cu presedintele Klaus Iohannis.

„PNL a iesit cu motoarele turate de la aceasta intalnire, cu o echipa puternica, unita si consolidata in jurul lui Ludovic Orban/ deci nu a fost nicio intalnire cu cutitele pe masa cum spun unii, e drept ca am servit o cafea si o apa plata! Nu am discutat nici macar in trecere despre remaniere, intrucat suntem foarte multumiti de modul in care ministrii liberali au reactionat in aceasta perioada dificila/ deci nu pleaca nimeni, nu vine nimeni, iar ministrii isi fac datoria cat mai bine omeneste posibil”, a scris Florin Roman, pe pagina sa de Facebook.

El sustine ca, „in cateva zile, guvernul liberal prezinta un amplu program de revigorare a economiei romanesti, bazat pe investitii si pe sprijinirea masiva a sectorului privat”.

„Vesti bune pentru romani: scade numarul cazurilor grave de COVID din sectiile ATI, dar si numarul bolnavilor. In schimb, creste numarul celor care se vindeca. Suntem pe drumul cel bun, nu ne-am prabusit ca Italia sau Spania. Din punct de vedere economic, suntem una din putinele tari din UE cu crestere economica in trimestrul I. Veniturile colectate in aprilie si mai sunt mai bune ca cele de anul trecut, din perioada similara. Cuvantul de ordine insa ramane prudenta! In cateva zile, guvernul liberal prezinta un amplu program de revigorare a economiei romanesti, bazat pe investitii si pe sprijinirea masiva a sectorului privat. In final, am o veste proasta si pentru PSD: vor fi in opozitie si in urmatorii 4 ani”, conchide liderul deputatilor PNL.

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intalnire informala cu mai multi lideri ai PNL, printre care si liderul partidului, Ludovic Orban, la o vila de protocol din Bucuresti.