Europarlamentarul Rares Bogdan se arata increzator ca PNL poate castiga la viitoarele alegeri lcoale atat Primaria generala a Capitalei, cat si primariile celor sase sectoare ale Bucurestiului. El spune ca Gabriela Firea „va fi fara probleme batuta”, iar pe Clotilde Armand, candidata USR pentru Primaria Sectorului 1, a catalogat-o drept „o gluma”.

„Cred ca Gabriela Firea va fi fara probleme batuta, chiar daca astazi pare ca inca are rezidual ceva incredere. Va fi batuta in momentul campaniei, ea doar va scadea in urmatoarele luni de zile. Cat despre candidatii din Bucuresti, la sectorul 1 nu are nicio sansa nici Tudorache, iar Clotilde Armand este o gluma, din punctul meu de vedere, candidatul liberal o va spulbera”, a afirmat Rares Bogdan duminica seara, la o reuniune a conducerii PNL Sector 2, citat de news.ro.

El a spus ca PNL „a castigat deja” sectorul 2, iar despre sectorul 4 a afirmat ca va fi castigat tot de liberali.

„La sectorul 5 vom castiga en fanfare, iar la sectorul 6 cred ca Mutu ar fi bine sa se mute undeva in afara Bucurestiului pentru ca si-a batut joc complet de acel sector”, a sustinut el.

Rares Bogdan a spus ca nu exista un alt partid de dreapta care sa aiba mai multe sanse de a castiga alegerile decat PNL.

„Daca nu castigam Bucurestiul si sectoarele Bucurestiului la nivelul presei si la nivelul imaginii publice vom fi extrem, extrem de afectati”, a mai spus Rares Bogdan.