Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan s-a dezlânțuit, la alegerile din PNL Sibiu, cerându-le membrilor și liderilor partidului să comunice mult mai bine performanțele guvernului, în care PNL este majoritar.

„Ultima oară eram la teatru în această sală. Mă năpădesc amintirile.

Vreau să-i salut pe toți colegii mei, pe Florin Cîțu, viitorul președinte al PNL, Pe Ludovic Orban, actualul președinte PNL. Am un regret profund că nu se află în Guvern și domnul Boloș.

Vreau să vă mulțumesc pentru scorul obținut la europarlamentare pentru că, datorită și dumneavoastră, PNL cea mai mare echipă în PPE și Parlamentul European.

Îi asigur pe români că se va vedea creșterea economică în viața fiecăruia dintre voi.

Se fac eforturi, știu cut s-a bătut Klaus Iohannis pentru cele 80 de miliarde de la Bruxelles. Mă doare pentru că poate nu comunicăm suficient ce am făcut în aceste luni de guvernare.

Pentru actuala perioadă a PNL, Florin Cîțu este cea mai bună alegere și eu pot ajuta ca și comunicator. pe lângă cei 5 oameni care eram la început, echipa s-a mărit. A crescut, a crescut. Este o șansă pe care dacă nu o exploatăm, nu ne va ierta nimeni.

Nu mai merge doar cu Jos ciuma roșie! Trebuie să fim performanți.

Eu vă spun că alegerea în cazul dumneavoastră este mai simplă decât în alte părți”, a spus Rareș Bogdan.

Organizaţie PNL Sibiu are vineri alegeri interne, începând cu ora 16.00. În competiţie s-au înscris Raluca Turcan care este susţinută de premierul Florin Cîţu şi Constantin Şovăială care beneficiază de sprijinul lui Ludovic Orban.