Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, că jurnalista Cristina Țopescu a fost ”un Om bun, de o sensibilitate profundă și o femeie distinsă, inteligentă, cultivată și frumoasă”.

Europarlamentarul PNL a menționat că îi este imposibil să realizeze acest lucru, adăugând că ultima sa întâlnire cu ea a fost la Alegerile Prezidențiale.

”BreakingNews:

Lacrimi, lacrimi de tristete profunda. Cristina a ales sa plece sa il intalneasca pe Bunul sau Tata. O veste care a cazut ca un traznet ACUM. Imi este aproape imposibil sa realizez asta. Ultima mea intalnire cu ea a fost la Alegerile Prezidentiale. Ultimul Interviu inaintea alegerilor EuroParlamentare de pe 24 Mai am ales sa il fac cu ea, a fost un interviu si un Live fabulos pe Facebook-ul meu, al ei si al ziarului Adevarul. Un Live in masina mea, pe strada si in Metrou, intr-o zi cand Bucurestiul a fost inundat la propriu de o ploaie care a paralizat orasul. Drum bun la Ceruri, Cristina draga! Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa”, scrie Rareș Bogdan.