Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan ii da o replica dura lui Marcel Ciolacu dupa ce acesta l-a criticat pe presedintele Iohannis pentru ca nu a respectat avizele CSM in privinta numirii procurorilor-sefi. „Eu astept ‘Romania normala’ in continuare”, a declarat Ciolacu batjocoritor.

„Romania va fi Normala atunci cand majoritatea PSD nu va mai putea sa o trateze ca pe o feuda!! Alegerile anticipate sunt cruciale pentru viitorul nostru!

O tara normala este aceea in care un om harnic si istet nu devine bataia de joc a unui imbogatit care a furat o viata intreaga.

Dintr-o tara normala nu pleaca milioane de cetateni pt ca sunt satui sa fie invitati/santajati sa pupe inelul PSD!

O tara normala este aceea in care conteaza sa ai 7 ani de-acasa, in care pupi mana unui invatator, nu a unui tradator, a unui pradator sau a unui infractor.

O tara normala este aceea in care fiecare are un loc de munca deoarece il merita. In Romania Normala, toti trantorii, toti coruptii, toti nepriceputii care au o viata de lux sunt inlaturati, nu promovati.

Intr-o tara normala tampitii sunt tratati ca atare!

O tara normala este aceea in care trebuie sa castige o functie un om care are viziune, nu unul care da din coate.

O tara unde politicienii fac legi pentru a scapa de inchisoare nu este normala!

O tara unde nesimtitii se uita de sus la saracii care sunt saraci deoarece au fost jefuiti nu este normala.

Romania va fi Normala atunci cand majoritatea PSD nu va mai avea mijloace sa o trateze ca pe o feuda!!
Alegeri anticipate!!!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Presedintele social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la Zalau, referitor la decretele de numire a sefilor de parchete, semnate de Klaus Iohannis, ca asteapta in continuare „Romania normala”, facand aluzie la sloganul presedintelui din campania electorala.

„Este atributul domniei sale. Eu astept ‘Romania normala’ in continuare, cred in ea. Si eu am copil care traieste in Romania, vreau sa traiasca in continuare in Romania si astept aceasta ‘Romanie normala’. Daca Romania normala nu tine cont de avizele CSM decat atunci cand ne convin sau de deciziile Curtii doar atunci cand ne convin, atunci asta este Romania normala de astazi”, a precizat, intr-o conferinta de presa, liderul PSD, citat de Agerpres.

Intrebat de jurnalisti daca are in vedere suspendarea sau alte eventuale masuri impotriva presedintelui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a subliniat faptul ca atat timp cat el conduce Partidul Social Democrat, astfel de masuri sunt excluse.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea in functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Gabrielei Scutea, a anuntat Administratia Prezidentiala. De asemenea, seful statului a semnat decretele pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a lui Crin-Nicu Bologa si pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a Elenei-Giorgiana Hosu.