Europarlamentarul Siegfried Muresan anunta ca i-a sesizat pe Socialistii Europeni in legatura cu comportamentul PSD fata de epidemia de coronavirus. „Cer Socialistilor Europeni, familia politica europeana din care face parte PSD, sa se delimiteze si sa condamne aceste manipulari”, anunta Muresan.

„PSD neaga pericolul pandemiei de COVID-19, iar prin aceste manipulari pune in pericol sanatatea oamenilor. Cer Socialistilor Europeni, familia politica europeana din care face parte PSD, sa se delimiteze si sa condamne aceste manipulari.

Toata lumea civilizata si toate democratiile europene se lupta cot la cot pentru a combate pandemia de COVID-19.

PSD, in schimb, se comporta ca o trompeta a propagandei ruse si minimizeaza pericolul virusului, in incercarea de a mai castiga putin capital politic.

Numai in tarile nedemocratice vedem politicieni care neaga pericolul virusului fiindca nu sunt capabili sa-l combata.

Numai liderii nedemocratici pun in pericol sanatatea si siguranta oamenilor doar pentru a ramane la putere.

Am vazut acest comportament la PSD in mai multe randuri si cel mai bine am vazut acest lucru la protestele pasnice in 10 august 2018. Il vedem din nou acum cand dezinformeaza romanii diminuand pericolul virusului.

Este clar ca vom putea trata aceasta boala doar atat timp cat numarul de cazuri este tinut in frau, asa cum s-a intamplat in Romania. In momentul in care numarul de cazuri explodeaza, asa cum s-a intamplat in multe alte tari, nu vor mai putea fi tratati toti bolnavii, iar pierderile de vieti se vor multiplica.

Negand evidenta si dezinformand oamenii, PSD arata ca este unul dintre principalii adversari ai romanilor in lupta cu pandemia de COVID-19.

Partidul Socialistilor Europeni, familia politica europeana din care face parte PSD, trebuie sa se delimiteze si sa condamne aceste manipulari care pun in pericol viata oamenilor. Comportamentul PSD este in total dezacord cu principiile si valorile pe care trebuie sa le respecte un partid politic ce se pretinde european”, a scris Muresan pe Facebook.