Europarlamentarul PSD Victor Negrescu spune, după ce a participat la CEX de miercuri, că partidul a început să învețe din greșeli și că social-democrații nu își permit ca acest nou proces de reformă să eșueze. „Miza este mai mare decât soarta politică a fiecăruia dintre noi”, spune Negrescu.

Victor Negrescu spune că PSD a început să învețe din greșeli, să revină în opțiunile românilor și că este timpul să fie luate deciziile necesare pentru recâștigarea încrederii cetățenilor.

„Proiectul politic și schimbările la statut la care lucrăm în prezent sunt esențiale în această direcție pentru a recâștiga credibilitatea, a întări reputația de partid al profesioniștilor și a reda speranța în capacitatea și voința noastră politică de a lupta pentru cei mulți. (…) Din discuțiile de astăzi (miercuri – n.r.), este evident că nu ne permitem ca acest nou proces de reformă să eșueze pentru că miza este mai mare decât soarta politică a fiecăruia dintre noi”, a scris europarlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook.

Negrescu crede că se impune un nou fel de a face politică în România iar PSD poate face acest lucru.