Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a confirmat, din nou, duminica seara, ca alegerile anticipate vor avea loc, cel mai probabil in luna mai. „Asteptam un scor istoric, de peste 40%”, a spus Bogdan.

„Da, vom avea alegeri anticipate, pentru ca romaniii isi doresc intr-o proportie de peste 80%. PSD a reusit sa piarda inceredera lor. Aranjarea Parlamentului nu mai este cea corecta, conform simpatiilor romanilor. Ce mai repede pot avea loc in mai. Asteptam un scor istoric, de peste 40%.

Cetatenii nu mai au rabdare, avem nevoie de o guvernare cu un sprijin solid, nu de o oaste de stransura, formata din vreo opt formatiuni”, a declarat Rares Bogdan la Romania TV.

El a subliniat ca Ludovic Orban va ramane in continuare prim-ministru.

„Orban a fost si ramane optiunea noastra de premier. Restul sunt speculatii, asta este optiunea noastra. Este intr-un parteneriat cu premierul Romaniei, sunt intr-o relatie foarte buna”, a subliniat Rares Bogdan.

Intrebat daca el ar putea deveni premier dupa anticipate, Rares Bogdan a negat transant: „Voi fi premierul tarii peste 10 ani, peste cinci ani”.

„Va asigur ca tot ce am promis, de la pensii speciale, doua tururi de scrutin, marirea numarul de parlamentari pentru diaspora, si OUG 114, se va indeplini”, a mai spus Rares Bogdan.