Eroparlamentarul Rareș Bogdan a transmis luni un mesaj important pentru membrii PNL.

Ce a scris liderul PNL pe Facebook:

„Mesaj important pentru membrii PNL

Pe unii dintre voi v-am cunoscut, pe alții nu am apucat. Dar nu e timpul pierdut Ați fost magnifici!!! Sunteți conștienți că nu exagerez, știți foarte bine, fiecare dintre voi, cât ați muncit în această perioadă, din Martie la starsit de Noiembrie. Cum uneori v-ați neglijat familiile, cum v-ați luat copiii după voi în weekend, cum ați dormit uneori numai câteva ore pe noapte, cum v-ați mobilizat să stați de vorbă cu fiecare om întâlnit, pentru a-l convinge să vină la vot, căci avem cu toții o șansă să ieșim la liman! Știu cum le-ați explicat ce a făcut Klaus Iohannis în acești ani, luptând cu propaganda odioasă care încerca să-i minimizeze meritele!

Știu că a fost obositor, dar v-ați depășit limitele, ați găsit mereu resurse de a o lua de la capăt!

Știu că ați fost jigniți de activiștii veroși ai PSD, știu că ați fost atacați la persoană, știu că ați fost amenințați de sistemul groaznic, gras, unsuros creat de liderii PSD pentru a-i sluji! Dar cu toate că ați fost catalogați în toate felurile, căci asta a fost strategia de comunicare a PSD, ați mers mai departe. Voi știați adevărul, ei știau că, dacă vă demobilizează, au de câștigat! Dar ați rezistat ca niște eroi, iar când ați simțit că nu mai puteți de oboseală, ați băut un pahar de apă și ați luat-o de la capăt! Iar rezultatul a venit. Votul de ieri reprezintă dovada încrederii, iar fără voi, scorul nu ar fi fost atât de zdrobitor pentru PSD. Mă înclin în fața voastră, vă respect și vă mulțumesc!

Să ne tragem sufletul o secundă și să ne pregătim pentru ce urmează! Nu e ușor! Avem de arătat că, după model liberal, toate comunitățile locale ale României pot înflori. Le vom spune tuturor cum pot fi puși la muncă banii europeni! Miliarde de euro pe care PSD i-a ignorat, deși erau gratis, așteaptă să fie cheltuiți! Keep walking, PNL!”