Europarlamentarul Rares Bogdan ii transmite lui Serban Nicolae ca tocmai s-a autodenuntat si il indeamna sa continue sa „dea o mana de ajutor Justitiei”. „Cu curaj! Strangeti randurile la beci!”, spune Bogdan.

„Serban Nicolae, atac halucinant la adresa lui Mugur Isarescu dupa ce guvernatorul BNR a spus ca aurul trebuie adus de la Londra, spre verificare, si trimis inapoi. Printre altele, senatorul PSD spune asa: aroganta este turnesolul imposturii.

Asa, domnule, acesta este un autodenunt! Continuati, va rog, dati o mana de ajutor Justitiei! Cu curaj! Strangeti randurile la beci!”, a scris Rares Bognda pe Facebook.

Serban Nicolae l-a atacat virulent pe Mugur Isarescu dupa ce acesta a apus ca aurul BNR se va intoarce la Londra.

„Intr-un dialog al somitatilor, intrebat ce efecte ar avea aplicarea legii privind repatrierea rezervei de aur, academician doctor guvernator Mugur Isarescu a declarat: ‘Eu as vota in CA sa-l aducem, sa-l vada toata lumea. Dupa care, trebuie dus inapoi. Pentru ca, in tara, nu putem sa aducem fiecare investitor strain sa-l vada’.

Trec peste faptul ca pentru unii respectarea si aplicarea legii se voteaza ‘in CA’ (Consiliul de Administratie al BNR n.n.), pentru ca la nemuritori legea e facultativa.

Dar cum sa spui ca rezerva de aur a Romaniei trebuie dusa la Londra pentru ca sa fie vazuta de ‘fiecare investitor strain’? Probabil ca umilirea Parlamentului va fi dusa la bun sfarsit. Nu ma mira ca nimeni nu a atras atentia asupra halucinantei enormitati rostite, descalificanta pentru inamovibilul viticultor. Nu mai e nimic de adaugat. Aroganta e turnesolul imposturii. Si nu face nici doi bani…”, a scris senatorul PSD pe Facebook.