Europarlamentarul Rares Bogdan dezminte zvonurile rostogolite de Ion Cristoiu conform carora ar fi in conflict cu presedintele Iohannis.

Intr-o postare pe Facebook, Rares Bogdan afirma ca acest zvonuri au fost lansate de „camarila unui Presedinte de partid” si de „oameni dintr-o televiziune”.

„Nu, nu m-am certat cu presedintele Klaus Iohannis. Din contra, ne intelegem exceptional. Gandim la fel si abia astept sa incepem treaba in precampanie si apoi in campania electorala, umar la umar, atat in tara cat si in Diaspora. Vom fi peste tot. Stiu cine a lansat zvonurile acestea mizerabile, zvonuri carora le-au cazut victime si oameni de maxima buna credinta, analisti, Editorialisti sau comentatori. Fara a avea vreo vina acestia.

Unii sunt consilierii si camarila unui Presedinte de partid, ceilalti sunt oameni dintr-o televiziune. Nu spun care. Spun doar ca sunt mahnit ca vine de la ei.

Deci sa fie clar, eu nu am facut nimic care sa il deranjeze pe Presedintele Klaus Iohannis, dansul nu a facut nimic care sa ma faca sa reactionez in vreun fel critic sau negativ. Din contra! Am fost si suntem o echipa pentru Romania. Veti vedea singuri. Nu spun mai mult. Luptam si Castigam! #impreuna si in 2019!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.