Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, afirma ca sustine un guvern constituit in jurul Partidului National Liberal, nu un guvern de uniune nationala.

“Nu sustin un guvern de uniune nationala, sustin un guvern in jurul Partidului National Liberal, pe care-l cunosc, care stiu ce isi asuma, care se afla in parteneriat cu presedintele Romaniei”, a declarat Rares Bogdan in cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV, potrivit Agerpres.

El a afirmat ca este un om “eminamente de dreapta” si nu are incredere nici in AUR si nici in PSD. “Nu am incredere in AUR, nu am incredere in PSD, am incredere in PNL si in cei de dreapta. Eu sunt un om eminamente de dreapta, nu cred in guvernari de stanga. Cu stanga nu poti sa-ti faci nici macar cruce, stanga este cea care risipeste bogatia pe care o aduna dreapta – si asta a spus Margaret Thatcher. Nu consider ca Partidul Social Democrat sau AUR sunt formatiuni serioase care vor cu adevarat cresterea economica”, a spus Rares Bogdan.

El a precizat ca nu exclude un guvern minoritar.

“Nu exclud. Daca cei din USR PLUS nu inteleg ca sansa acestei tari este ca domniile lor sa se intoarca la guvernare, nu sa stea intr-o opozitie continua si le place atat de mult in opozitie, in realitate ei nedorind sa guverneze, pentru ca la guvernare este greu, la guvernare trebuie sa-ti asumi lucruri, faci si lucruri neplacute, ai si apostrofari ale oamenilor. Daca dansii doresc sa ramana ca un fel de ingeras pe margine, atunci sigur ca vom fi nevoiti sa guvernam si vom guverna minoritar”, a afirmat prim-vicepresedintele PNL.