Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: ”Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus”.

Din delegatia PNL ar urma sa faca parte, pe langa liderul partidului Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului, anunta news.ro.

Intalnirea are loc in contextul in care Guvernul a stabilit data primului tur al alegerilor prezidentiale, respectiv 10 noiembrie.

Rares Bogdan a scris marti pe Facebook, cu cateva ore inaintea intalnirii: ”S-a decis: 10 noiembrie, data alegerilor prezidentiale. Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus in lumea tot mai greu de priceput! Este respectat pe toate continentele, in toate cancelariile. Este un om care are obraz, care are onoare, care are demnitate si nu va accepta niciodata ca tara noastra sa cada in mainile infractorilor, incompetentilor, mincinosilor, prefacutilor si tradatorilor. Ascultati ce va spun!”.

In perioada urmatoare si alte partide ar urma sa isi anunte candidatul la Presedintie.

USR are Congres la sfarsitul acestei saptamani si si-ar putea anunta candidatul, iar PSD are Congres in 3 august tot pentru desemnarea candidatului la prezidentiale.