Rareș Bogdan s-a dezlănțuit, luni seara, la România TV, împotriva propriilor săi miniștri! Prim-vicepreședintele PNL spune că doar Florin Cîțu și Marcel Vela au ieșit public să spună ce au găsit la ministerele lor, la Interne, respectiv Finanțe.

Bogdan le cere și celorlalți miniștri ai lui Ludovic Orban să facă, săptămânal, conferințe de presă și să spună ce au descoperit din guvernarea PSD.

”Nu știu ce va face președintele României, probabil îl va susține, în continuare. Florin Cîțu este un finanțist excepțional. În Senat, nu i s-a dat un test de aptitudini, să vadă la ce se pricepe domnul Cîțu. Să arate cu date, cu documente, ce a descoperit în minister.

O spun și în forurile partidului! Ieșiți să vadă românii ce dezastru au lăsat cei din fosta guvernare. Altfel lumea uită repede și ne vom trezi cu o avalanșă de atacuri. Majoritate în parlament este fragilă, se poate întâmpla orice.

Dacă vom arăta săptămânal, în conferință de presă maraton, în două-trei ministere, în agenții guvernamentale, companii, ce am găsit, contracte date cu dedicație, pe ce s-au cheltuit banii, așa vom avea șansa ca românii să aibă în continuare încredere în noi.

Am vorbit și cu domnul Cîțu. L-am rugat să nu îi lase să se cațere pe chestiunea care ține de calculul politic și să arate cu documente ce a descoperit în minister. Singurul care până la ora asta o face și îl felicit este Marcel Vela! Singurul! Restul trebuie să o facă după modelul lui Vela. A făcut conferințe, a trimis acte la DNA, la Parchete. Doar Cîțu și Vela au făcut conferințe. Așa ar trebui să facă toți miniștrii. Altfel, lumea iartă și noi pierdem.”, a declarat Rareș Bogdan.