Europarlamentarul Rares Bogdan a postat un mesaj marti, 21 iulie, pe pagina sa de Facebook in care lauda prestatia lui Klaus Iohannis si atrage atentia ca trebuie sa existe o mobilizare serioasa din partea statului pentru a utiliza acele sume corespunzator.

„Victorie uriasa marca Klaus Iohannis, dupa 4 zile si 4 nopti de negocieri fara precedent. Prestatie excelenta si foarte aplicata a Presedintelui Romaniei. Pas cu Pas, a obtinut TOT ce se putea obtine pentru ROMANIA. De acum, doar sa intelegem ce e cu acesti bani si mai ales ce trebuie sa facem cu ei.

Presedintele i-a obtinut pentru modernizarea si recladirea marilor sisteme publice ale tarii, de acum trebuie realizate si implementate proiectele, pornita executia si finalizate. Adica mai pe romaneste, trebuie adusi acesti bani spre noi. UE iti da, nu iti baga insa si in traista. Presedintele Romaniei s-a luptat pentru ca Romania sa beneficieze de o suma absolut fantastica, impresionanta de-a dreptul. Acum la TREABA! Sunt convins ca si acest lucru se va intampla sub atenta sa supraveghere. Un adevarat plan MARSHAL (Marshall- de la George Marshall, secretarul de stat american- n.red.) pentru Romania.”, a scris Rares Bogdan.